RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Новина про військову базу РФ у Сирії викликала ажіотаж у путінців

Заступник міністра оборони Росії Микола Панков заявив, що в сирійському місті Тартус з'явиться постійна база російського військово-морського флоту.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости".

Ця новина викликала широке обговорення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Найголовніше, аби економіка країни витягувала подібні навантаження. Якщо витягає то Єгипет, В'єтнам, Куба і бажано ще Венесуела і Нікарагуа....", "чекаємо ще на Кубі , Ємені , В'єтнамі та Сербії", "Нарешті, а то вже всі там проржавіла з нашої ремонтної бази. Тепер ні одна воша не підійде ближче ніж на 30 миль до берега не спитавши дозволу", "Правильно! США присунулися до кордонів Росії, а Росія - до кордонів США: не хочуть миру і продуктивної торгівлі з сусідами, нехай сидять на "мушці", - коментують новину путінці.

Також адепти Путіна відреагували на цю новину і на російському сайті Lenta.ru.

"Ще б на Кубу повернулися і до В'єтнаму. Куба для США як Крим для Росії. Але там теж має бути демократія. Для підтримки демократії на Кубі треба туди направити ОТРК і побудувати там ПРО проти терористів, щоб у співдружності з нашими американськими партнерами підтримувати мир у всьому світі", "Догралися пендоси. Близький схід буде з Росією, а не з тим, хто його знищує заради нафти, вбиваючи мільйони невинних мусульман", - так звучать самі рейтингові коментарі на сайті.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці пораділи загрозам РФ на адресу США по Сирії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: Росія, Сирія