RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

РФ пригрозила військам США в Сирії: у путінців екстаз

Представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков звернувся на адресу США з заявою, що повітряне прикриття російських військових баз в Хмеймімі і Тартусі (Сирія) здійснюють зенітні ракетні системи С-400 і З-300, радіус дії яких "може стати сюрпризом для будь-яких невпізнаних літаючих об'єктів".

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости".

За словами російського генерала, у російських ППО навряд чи буде час на з'ясування програми польоту ракет і приналежності їх носіїв.

"А всі ілюзії дилетантів про існування літаків —"невидимок" можуть зіткнутися з прикрою реальністю", — зазначив Конашенков.

Ця новина викликала радість у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Приємно чути)", "Наша сила!", "Дуже правильне заяву генерала Конашенкова, я радий що таке рішення прийнято", - пишуть росіяни в коментарях на "РИА Новости".

"Ось це поворот", "Ну, нарешті дозріли!", "ну ось і " безпольотна зона для коаліції", "ну ось і безпольотна зона... пендоси вже давно про неї просять", "Ну ось, тепер подивимося як пендосы будуть підтримувати бармалеїв..", "відмінно. піндоси вирішать побомбардувати відразу їх навернем", - коментують новину адепти Путіна на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці пораділи розміщення Росією нових систем ППО в Сирії.