RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Важливе рішення ПАРЄ: у Порошенка напророкували наслідки для Росії

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенко", голова постійної делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв висловив надію, що резолюція Парламентської асамблеї про невизнання виборів у Держдуму РФ в окупованому Криму стане підставою для подібних рішень в інших міжнародних організаціях.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, передає "Інтерфакс-Україна".

Ар'єв зазначив, що ця резолюція дозволяє в майбутньому не приймати і не визнавати тих депутатів Держдуми, які були обрані на окупованій території.

"І головне - це буде підставою для того, щоб приймати аналогічні рішення в інших міжнародних організаціях. Власне, те, що ми зробили сьогодні, – ми зробили прецедент", - сказав нардеп.

Також рішення ПАРЄ прокоментував на своїй сторінці у Facebook журналіст Петро Шуклінов.

"ПАРЄ зафіксувала військову інтервенцію військ РФ у Східну Україну - р-р-раз. ПАРЄ визнала захоплення Росією територій у Східній Україні - два. ПАРЄ визнала, що Москва контролює та утримує угруповання ДНР/ЛНР - три. Виборів у Донбасі зараз бути не може – чотири", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликало ажіотаж прийняття ПАРЄ резолюції, в якій йдеться про агресію Росії в Україні.