RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Загибель МН17: в РФ розповіли про тривожний для Путіна факт

Російський політолог, завідувач кафедри зв'язків з громадськістю МДІМВ Валерій Соловей вказав на тривожний для Росії факт у розслідуванні авіакатастрофи малайзійського Boeing рейсу MH17 на Донбасі.

Про це Соловей написав на своїй сторінці у Facebook.

"Прецедент. Наступне розслідування, наприклад, про мільярди буде відбиватися від свідків за умови гарантії безпеки", "Теж записатися, чи що, у "Свідки Боїнга"...", "найкращі гарантії у в'язниці, в одиночній камері", "А потім по каналу Росія тріумфально оголосять, що всі злочинці виявилися громадянами Нідерландів", - коментують публікацію користувачі мережі.

У коментарі агентству УНІАН політолог заявив, що з великою часткою ймовірності до нідерландських слідчих звернулися саме громадяни Росії, і Нідерланди на цей момент перевіряють цінність та достовірність інформації, яку надали нові свідки.

Соловей наголосив, що в Кремлі дуже стурбовані цією інформацією і до перспектив Міжнародного трибуналу ставляться досить серйозно.

Як повідомляв "Апостроф", Росія нещодавно передала дані, які знаходяться в її розпорядженні, щодо збитого над Донбасом Boeing рейсу MH17.