RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Це страшно: росіян схвилювала епідемія у великому місті

В Єкатеринбурзі (Росія) вірусом імунодефіциту людини виявився заражений кожен 50-й житель.

Про це розповів перший заступник начальника управління охорони здоров'я Єкатеринбурга Тетяна Савінова, передає російське видання ura.ru.

У місті офіційно оголошена епідемія ВІЛ: рівень зараженості населення в столиці Уралу становить 1826 осіб на 100 тисяч (1,8% населення).

Прокоментував страшну статистику і мер міста Євген Ройзман.

"В Єкатеринбурзі вона (епідемія, - ред.) оголошена багато років тому", - розповів Ройзман російському виданню "Національна служба новин".

Також градоначальник у Twitter зазначив, що подібна ситуація з ВІЛ-інфекцією характерна і для всієї країни в цілому.

"Ну ось і встали з колін. 17-й рік на троні чекістський трієчник, кримнаш, сіріянаш, чуркобісам - данину підвищили. роїся — вперде!", "головне, щоб ВІЛ-інфіковані вірили Вошьдю, і все у них буде добре, а з оптимізацією медицини ще краще", - пишуть люди в коментарях до цієї новини на сайті "Ехо Москви".

Живий відгук це повідомлення отримало і на сайті інформаційного агентства "РИА Новости", зібравши близько 100 коментарів за 2 години.

"Не до добра єльцин-центр на Уралі поставили", "Мер-ліберал, іноземні НКО, американці там як у себе вдома. Я не здивований. Але ось чому цей мер все ще при владі?" - кажуть відвідувачі сайту.

"Є думка, що ВІЛ поширюється з єльцин-центру за допомогою ліберастії", "Ройзмана на нари", - пишуть користувачі сайту Russia Today, на якому ця новина зібрала наразі понад 500 коментарів.

Читайте також на "Апострофі", як у Росії зловтішалися над хворобою кандидата в президенти США Хілларі Клінтон.