RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Хакерська атака на Кремль: в Росії сміються

Російські користувачі мережі висміяли новину про те, що військові США хакери нібито отримали доступ до командній системі Кремля.

Відповідні коментарі залишені з популярних російських інтернет-ресурсах.

"За що боролися, на те Вова і отримав", "Ну тепер-то Воронежу капець. Не імперіалістів полетять ракети", "це все Дмитро Анатолійович....Айфон йому...Айфон...догрався", "Ось розведуть мости в Кремлі, і усьо :)", - пишуть росіяни на сайті "Эхо Москвы".

"Як завжди, по секрету всьому світу"," > зламали телекомунікаційні мережі. Тепер будуть показувати Кіммела замість Урганта", "Зараз будуть дороги ламати і знижувати пенсії!", - коментують новину російські користувачі на сайті TJournal.

"США збирають ресурси, щоб відповісти на "російську загрозу". ___ Все буде як завжди. З вигаданою загрозою будуть битися уявні "фахівці". Єдине що буде у всьому цьому реальним, це виділені гроші. Конкретний витрата яких буде строго засекречений і прихований від усіх (національна безпека, розумієш)", "вони тетріс хочуть зламати чи що ? чи кремлівські перфокарти зіпсувати ?", - відзначається в коментарях на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", раніше віце-президент США Джо Байден пригрозив Росії відповісти на її кібератаки.