RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Нова гучна заява НАТО щодо агресії Путіна викликала хвилю гніву в росіян

Прихильників політики президента РФ Володимира Путіна обурила заява генерального секретаря НАТО Йєнса Столтенберга про те, що війська Альянсу підвищать свою боєготовність через російську агресію.

Новину активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах.

"Пів земної кульки бомбами перелопатили, а тут їх обурила зростаюча міць Росії! Таке відчуття, що амерам завадили. Економіка потребує вливань, а збройний конфлікт завжди допомагав американській економіці, якщо судити по колишнім війнам", "Ну якщо буде конфлікт (не дай Бог), то він буде із застосуванням ядерної зброї. А боєголовці по "барабану", скільки натовських людей і техніки в точці атаки", — пишуть користувачі російського пропагандистського ресурсу "РИА Новости".

"Скільки в НАТО країн-шакалів ? І нічого не можуть зробити з однією (1) країною. Тільки гавкати. Регочу!", "Столтенберг загрожує 300 тисячами добірних наркоманів і гомосексуалістів, яких немає в природі, цей гомик пустодзвін", "Кумедна витівка Столтенберга. Як можна підвищити те, чого немає і ніколи не було? Захід не може дочекатися по соплях отримати", "Ця петушина зграйка ще не всі свої трупи з Афганістану та Іраку вивезла, а вже знову гордо кукурікає", — коментують новину на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали відео, де росіяни кричать Путiну "НАТО go home".