RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Пробiйголова не підведе: в мережі сміються над реакцією ДНР на перемогу Трампа

У соціальних мережах висміяли реакцію політологів з окупованого Донецька на перемогу на виборах у США кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook блогер Олександр Михельсон.

"А ось у "ДНР" повідомляють: "Донецькі політологи розійшлися в оцінці майбутньої української політики Вашингтона після обрання Трампа", — розповів Михельсон.

"У! Навіть великі донецькі політологи, і ті розійшлися в оцінці! Куди вже нам, сірим, взагалі на такі теми міркувати", — зазначає блогер.

"Тривожний дзвінок!", — коментує його пост відомий український журналіст Леонід Швець.

"У нас розчарування у виборах, а в росіян буде подвійне від Трампа. Ляскають, радіють. Ох вже ці ножі в спині", "Перша редакція новини була такою: "Донецькі політологи розійшлися", "Тільки не скидайте з рахунків політологів Макіївки! Вони ще змусять Трампа нервувати!", "Донецькі політологи розійшлися і побили один одного", "Не на жарт розійшлися донецькі політологи... І Трампу дісталося. Зі всіх сторін", "Чекаємо реакції луганських аналітиків. Очолює rафедру політології жінка на прізвище Пробiйголова, вони там точно не підведуть", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії Дональду Трампу присвоїли звання почесного козака.