RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названі терміни оголошення винних у катастрофі MH17: адепти Путіна кепкують

Міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай заявив, що особистості відповідальних за катастрофу малайзійського Boeing рейсу MH17 на Донбасі стануть відомі не пізніше 2018 року.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на видання Star.

За словами малайзійського міністра, спільна слідча група в розслідуванні аварії MH17 визначила 100 осіб, які можуть бути пов'язані з авіакатастрофою. Чиновник зазначив, що слідчим належить вийти на зв'язок з кожним з них, щоб з'ясувати всі подробиці.

"Коли ми визначимо, хто збив літак, ми зробимо все від нас залежне, щоб суд у Нідерландах ухвалив вирок відповідальним", — Ліоу Тіонг Лай.

Ця новина викликала уїдливу реакцію в прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Збили хохли за наказом піндосів, так само, як су24 збили турки за наказом піндосів, а точніше наказ Обами, нобелівського лауреата премії миру", "Допросіть Поросенка з товаришами методами американських вояків, і істина буде з вами.....", "Панове з Малайзії, ви ніколи не дізнаєтеся правду, винних давно закришували господарі світу!" - такими є одні з найбільш рейтингових коментарів під новиною.

Як повідомляв "Апостроф", російський політолог Валерій Соловей вказав на важливий момент у розслідуванні катастрофи MH17.