RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Захоплення Алеппо військами Асада: в мережі показали шокуючі відео

У мережі інтернет опубліковані кілька відеороликів жителів Алеппо, яке намагається взяти під свій контроль армія Башара Асада за допомогою російських військових. Жителі міста показують, що коїться на вулицях їхнього міста. Таким чином вони виступають зі своїм посланням до всього світу і прощаються.

На одному з відео сирійський вчитель Mr. Alhando говорить про те, що урядові війська знаходяться приблизно в 300 метрах від його будинку. Він повідомляє, що бігти нема куди, і це його останній день. Чоловік упевнений в тому, що людей, які залишилися в місті, вб'ють, цього хоче Росія і Асад.

У кінці ролика вчитель говорить про те, що єдине, чого хочуть сирійці, – свобода. "Сподіваюся, ви будете пам'ятати нас", - говорить він.

Опубліковано ще одне відео зі свідченнями жителів, які залишилися в місті, яке намагаються взяти штурмом військові. На кадрах відеоролика зображені люди, які знаходяться у відчаї та прощаються з усіма.

Слід зазначити, що шокуючі відеозаписи користувачі соціальних мереж переглянули близько 10 мільйонів разів, а також зробили сотні тисяч публікацій на своїх сторінках.

Як повідомляв "Апостроф", в ООН розповіли шокуючі подробиці про дії армії Асада в Алеппо.