RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Стали відомі подробиці допиту прем'єр-міністра Ізраїлю

Поліція Ізраїлю допитає прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху в зв'язку з підозрами у корупції. За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, допит відбудеться 2 січня в резиденції прем'єра.

Повідомляється, що допит буде стосуватися двох кримінальних проваджень проти Нетаньяху. Поліція підозрює чиновника в отриманні дорогих подарунків, включаючи костюм, а також закордонної подорожі для свого сина від ізраїльського бізнесмена Рона Лаудера.

Також поліція спробує пролити світло на більш серйозні злочини, в яких підозрюється Нетаньяху.

У свою чергу прем'єр-міністр Ізраїлю заперечує звинувачення на свою адресу. "Попередні так звані справи виявилися безпідставними і так буде з твердженнями, які публікують ЗМІ", - повідомив Нетаньяху.

Журналістам вдалося дізнатися, що поліція довго не могла узгодити дату процедури, але в кінцевому підсумку обидві сторони зійшлися на тому, що це відбудеться протягом першого тижня січня.

Як повідомляв "Апостроф", прокурор доручив відкрити стосовно Нетаньяху кримінальне провадження. Тоді ЗМІ припускали, що причиною міг стати корупційний скандал через покупки Ізраїлем підводних човнів у Німеччині.

За матеріалами Haarets.