RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

ЗМІ дізналися подробиці кібератак РФ на США

Спецслужби США заявили, що у них є докази того, що Росія через третю сторону надала WikiLeaks викрадені хакерами матеріали Національного комітету Демократичної партії під час виборів американського президента.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на трьох американських чиновників.

Доповідь щодо хакерських атаках має бути представлена в четвер Бараку Обамі, а в п'ятницю – Дональду Трампу. При цьому наголошується, що її зміст ще на стадії обговорення.

Джерела відмовилися розповісти подробиці участі третьої сторони у передачі викрадених матеріалів, заявивши, що вони не хочуть показати, яким чином уряд США отримав цю інформацію.

У свою чергу засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж в інтерв'ю Fox News заявив, що він не отримував викрадених листів від "держави-учасниці", але не виключає можливості, що міг отримати матеріали від третьої сторони.

Як повідомляв "Апостроф", директор ЦРУ Джон Бреннан заявив, що його відомство готується представити доповідь про причетність Росії до кібератак на США. Доповідь буде представлено до інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа, яка відбудеться 20 січня.

За матеріалами "ТСН"