RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У РФ пояснили, чому Путін даремно сподівається на швидке скасування санкцій Трампом

Найближчим часом президент США Дональд Трамп навряд чи зніме санкції з РФ, які були введені Вашингтоном через агресію Росії щодо України.

Таку думку висловив російський журналіст Костянтин Еггерт у коментарі Delfi.

Свою позицію він аргументував тим, що зняття санкцій з РФ можливо тільки якщо буде гарантія президенту США від лідера республіканської більшості в Сенаті, що не набереться необхідної кількості голосів від республіканських сенаторів, і при голосуванні в дві третини голосів буде можливість ввести санкції проти Росії законом, який президент скасувати не має права. При цьому журналіст стверджує, що переговори з цього питання можуть не принести жодних результатів.

Також він додає: "Швидше за все, до зустрічі з Путіним навряд чи щось подібне станеться. Думаю, що якісь контакти між спецслужбами, насамперед через Раду національної безпеки, будуть дозволені. Але все інше поки виглядає не настільки очевидним. Ясно тільки те, що для Трампа не будуть представлятися важливими питання громадянських прав і свобод в інших країнах і тому для НУО та незалежних журналістів у країнах з авторитарними режимами наступають нелегкі часи".

Раніше "Апостроф" опитав експертів про ймовірність зняття Трампом санкцій з Росії.