RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

"Закатувати" будуть м'яко і плавно: в Росії дали сумний для Путіна прогноз

Російський журналіст Олександр Сотник висловив свою думку з приводу того, як Захід буде усувати від влади президента РФ Володимира Путіна.

Про це він написав у своїй колонці на сайті видання "7 днів".

Сотник нагадав про авіаудар США по авіації Башара Асада в Сирії, а також про відправлення американських кораблів у бік Північної Кореї.

"Перша стадія ізоляції Путіна і підвідомчої йому країни вже відбулася. Санкції послабили економіку Росії, населення живе на "подножном корму"... Тепер, після звинувачення на адресу Кремля у співучасті у вбивстві сирійців за допомогою хімічної атаки, настає друга стадія ізоляції, яка фрагментарно спостерігалася і до цього: переривання міждержавних зв'язків. Росія стає ізгоєм на державному рівні... Після цього в прискореному режимі настане наступна стадія: відключення Росії від економічних зв'язків разом з ембарго на постачання енергоносіїв", - вважає Сотник.

Журналіст також нагадав про прийнятих в РФ законах, що дозволяють поліцейських стріляти по натовпу і вриватися в квартири.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог Андрій Піонтковський розповів, як візит державного секретаря США Рекса Тіллерсона до Москви розбив мрії Путіна про "велику угоду" з США.