RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Журналісти дізналися цікаві подробиці про зустріч Трампа з Путіним

Підготовка президента США Дональда Трампа до зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним радниками американського президента пройшла в поспіху.

Про це повідомляє CNN з посиланням на високопоставлених посадових осіб в адміністрації Трампа.

Відзначається, що за останні кілька днів президенту США представили значна кількість підготовчих матеріалів для його поїздки в Європу, однак розділ за його зустрічі з Путіним включав у себе всього "кілька сторінок". За словами іншого джерела, по кожному питанню, що американський лідер планує обговорити з російським президентом, було написано лише одне або два речення.

Журналісти зазначають, що зустріч з Путіним для Трампа має високі ставки, враховуючи розслідування в США про зв'язки з Кремлем людей з його оточення.

Серед людей, що підготовляли Трампа до зустрічі з Путіним, був глава Пентагону Джеймс Мэттис, який є більш жорстким критиком президента РФ, ніж президент США, а також держсекретар Рекс Тіллерсон, у якого є багатий досвід ведення справ з російським лідером. Також у зазначений коло людей входила і Фіона Хілл – критик Путіна, яка в останні кілька місяців займається в Раді національної безпеки США питаннями Європи і Росії.

Як передає ресурс Axios, на зустрічі Дональда Трампа з Володимиром Путіним будуть присутні Рекс Тіллерсон і глава МЗС РФ Сергій Лавров. Дана зустріч відбудеться сьогодні о 16:45 за київським часом.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Дональд Трамп обговорив хід виконання Мінських угод з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.