RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Налаштований створювати проблеми: в Росії розповіли, до чого призведе "кокетство" Путіна перед Трампом

Президенту РФ Володимиру Путіну потрібні переговори з США, але він робить все, щоб їх не було, що може закінчитися розривом.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" сказав російський опозиційний політик Костянтин Боровий, коментуючи невдалі переговори Путіна і Трампа на саміті АТЕС у В'єтнамі.

"Проблема в тому, що там говорити не було про що. Від Путіна чекають якихось кроків у напрямку до вирішення проблем. Але він цих кроків не робить і, більше того, робить все можливе для того, щоб збільшувалися труднощі. Це стосується і України, і Сирії, і Північної Кореї. Фактор КНДР останнім часом додався до проблем", - сказав політик.

За його словами, Путін налаштований не вирішувати проблеми, а створювати їх.

"У цих умовах переговори просто безглузді. Єдиний переговорний шлях – це санкції, які є єдиною можливістю змусити Путіна і Кремль дослухатися до потреб світу", - сказав Боровий.

Коментуючи заяву Трампа про те, що потрібно дружити і примирятися з Росією і з її допомогою вирішувати конфлікти, він зазначив:

"В даному випадку Трамп чинить як досвідчений переговірник, залишаючи Путіну можливість для будь-яких дій, що можуть привести до поліпшення відносин, зняття санкцій. Він каже правильно, заявляючи про те, що така можливість існує. Інша справа, що її не можна реалізувати, тому що дві сторони беруть участь у переговорах і відносинах взагалі. Коли одна зі сторін не хоче цих відносин – тут не важливо, що вона говорить. Дівчина може говорити, що вона кохає вас, але при цьому робити все, щоб стосунки не розвивалися. Тут точно така ж ситуація. Путіну потрібні переговори, необхідне зняття санкцій. Але ніхто не збирається знімати санкції просто так. Вони можуть бути анульовані або ослаблені тільки у відповідь на якісь конкретні дії. А замість зближення і навіть символічних кроків назустріч США Путін демонструє агресивність і відсутність інтересу до переговорів".

"Тобто це дивна ситуація, коли Путіну потрібні переговори, але він робить все, щоб їх не було. У стосунках із дівчатами це називається заграванням, яке іноді призводить до зрушення у відносинах, але найчастіше все це закінчується розривом", - сказав російський політик .

Більше читайте в його інтерв'ю "Апострофу": Кремль поверне Україні Крим і Донбас за однієї умови - Костянтин Боровий.