RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Bloomberg дізналося про перші проблеми російських олігархів, які потрапили до "кремлівського списку"

Російські олігархи, яких Мінфін США вніс у так званий "кремлівський список", зіткнулися з труднощами при проведенні деяких фінансових транзакцій.

Про це пише агентство Bloomberg з посиланням на самі російських олігархів, які поділилися інформацією на умовах анонімності.

Один з олігархів РФ говорить, що його угода з іноземними партнерами, яка повинна відбутися протягом найближчих місяців, може зірватися. Інший російських олігарх заявляє, що його репутація постраждала з моменту публікації "кремлівського списку".

Фірма Financial Network Integrity, яка консультує банки та інші компанії з питань фінансових загроз, закликала клієнтів ретельно вивчати транзакції за участю будь-якого з фігурантів "кремлівського списку". Фірма запропонувала розглядати їх як "політично вразливих осіб", нормативну класифікацію для людей, які представляють більш високий ризик залучення до хабарництва або корупції через їх посади та вплив.

За словами чотирьох джерел, знайомих з ситуацією, банки посилили нагляд за транзакціями після оприлюднення "кремлівського списку".

Як повідомляв "Апостроф", Bloomberg розповіло про причини відмови США від нових санкцій щодо Росії.