RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Знищення російських найманців в Сирії: в мережі показали можливе відео бою

У мережі з'явилося відео можливого бою 7 лютого в районі Кішам, Дейр-ез-Зор (Сирія), де було ліквідовано сотні російських найманців.

Відповідні кадри на своїй сторінці в Facebook опублікував блогер Анатолій Несміян (Ель Мюрид).

На кадрах можливого бою практично нічого не видно, бій йде в нічний час. Нічна темрява постійно "розривається" світловими спалахами від працюючих знарядь.

Варто підкреслити, що це лише відео можливого бою і цілком може бути звичайним фейком. Свої сумніви з цього приводу висловили і деякі користувачі. Ось один з коментарів:

"А де бойову охорону, розвідка, дані з супутників, агентів і дронів? Ну ладно СПН міг сподіватися на батьків-командирів. А ПВК то що, адже не з учебки там духів набрали? Ну немає у тебе розвідданих від суміжників, пусти шапку по колу на дрона-розвідника і у тих же євреїв купи за сусіднім барханом. Вони-то маму рідну продадуть за нормальний прайс. Адже не три копійки їм там платять і бойового дрона можна купити щось заради збереження власної дупи. Утрирую я все трохи звичайно, але питань тут більше ніж відповідей ... "- пише Наталія Панфілова.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський авіаційний експерт Вадим Лукашевич звернув увагу на мовчання російських ЗМІ з приводу розгрому російських найманців з приватної військової компанії "Вагнер" в Сирії американськими військовими.