RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Це не жарти: в Україні зробили тривожну заяву по війні Росії проти Заходу

Можна скільки завгодно сміятися над демонстрацією президентом РФ Володимиром Путіним комп'ютерної симуляції нібито новітньої російської зброї, але Кремль здатний вести війну із Заходом, яка потенційно може обернутися значною кількістю жертв.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив військовий експерт Олексій Арестович.

"Цивільні люди не до кінця розуміють, що таке війна – воювати можна навіть кам'яними сокирами проти атомної бомби, і це доводять ісламські терористи. Але питання в тому, хто виграє в цій війні? А те, що таку війну можна вести і з обох сторін будуть жертви, я гарантую на 101%. Поки Росія має ядерну парасольку, то мультики можуть бути смішні, але напакостити вона може дуже сильно. Звичайно, я впевнений, що Росія в четвертий раз у своїй історії, зрештою, принесе себе в жертву модернізації Заходу, що він модернізується за рахунок війни з Росією, частково за рахунок російських ресурсів, її пасіонарності", - зазначив Арестович.

Також він звернув увагу, що РФ вбиває людей навіть у країнах ЄС, маючи на увазі замах на екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля в Британії.

"Росія – це в психологічному сенсі тінь Заходу. Вона болісно хоче на Захід і воює з ним чисто по-фрейдистски. Відповідно, вона приносить себе як частину підсвідомості Заходу в жертву, щоб західна свідомість стало ще ясніше і ще прогресивніший. Але за цей час може пролитися багато крові і перебитися стільки горщиків, що, якщо ми посміхаємося з приводу мультиків, то не треба забувати про те, що в цей момент Росія вбиває людей навіть не в Сирії, а в Британії. Це не жарти", - констатує військовий експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Росію будуть душити повільно, війна закінчиться не раніше 2030 року - Олексій Арестович

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ