RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У США жорстко розкритикували Трампа за привітання Путіна з перемогою на виборах

Сенатор і колишній кандидат в президенти США від республіканської партії Джон Маккейн піддав критиці рішення президента Дональда Трампа привітати Володимира Путіна з перемогою на недавніх виборах.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

Маккейн зазначив, що Путін - диктатор, а російські вибори були фікцією.

"Президент США не є лідером Вільного світу, вітаючи диктатора з перемогою в фіктивних виборах. Зробивши це з Володимиром Путіним, президент Трамп образив кожного громадянина Росії, якому було відмовлено в праві голосувати на вільних і справедливих виборах, щоб визначити майбутнє своєї країни. В тому числі, численних російських патріотів, які так ризикували, щоб протестувати і протистояти путінському режиму ", - йдеться в заяві.

20 березня Дональд Трамп провів телефонні переговори з Володимиром Путіним, привітавши його з перемогою на президентських виборах і попередньо домовившись про зустріч, для обговорення ряду проблем, серед яких і українське питання.

Нагадаємо, раніше в Білому Домі заявляли, коментуючи вибори в Росії, що будуть шукати можливостей для співпраці, але накладатимуть санкції коли інтереси США виявляться під загрозою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ