RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандальну модель Настю Рибку звинуватили в проституції

Анастасія Ващукевіч, відома як Настя Рибка, коханка російського олігарха Олега Дерипаски, була звинувачена в організації проституції в Таїланді і може отримати тюремний термін до 6 років.

Про це повідомляє CNN.

Шеф поліцейського відділення курортного таїландського міста Паттайя заявив, що Рибка разом з її товаришами, була звинувачена після того як хтось, чиє ім'я не називається, надав поліції докази проти них. Вони були досить серйозними, щоб поліція змогла висунути звинувачення в організації сексуальної діяльності в обмін на гроші.

Якщо її визнають винною, вона може отримати від двох до шести років у в'язниці і штраф до 40 тисяч бат (1280 доларів).

Нагадаємо, Анастасія "Рибка" Ващукевіч стала широко відомою після публікації розслідування Фонду по боротьбі з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального, в якому Рибка фігурувала як коханка російського олігарха Олега Дерипаски і розповідала про його зв'язки з віце-прем'єром РФ Сергієм Приходьком.

Після цього Рибка, разом зі своїм наставником, відомим "секс-тренером" Алексом Леслі (Олександром Кириловим) були затримані в Таїланді під час проведення тренінгу. Спочатку їх звинувачували в незаконній трудовій діяльності.

Також, раніше Настя Рибка заявляла, що вона має докази втручання Росії у вибори в США.