RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Соцмережі розгнівало цинічна заява Путіна про "миролюбну" Росію

Президент Росії Володимир Путін на навчаннях Схід-2018 заявив, що РФ миролюбна держава у якої немає і не може бути агресивних планів.

Про це повідомляє російське видання "Интерфакс".

"Росія - миролюбна держава. У нас немає, і не може бути агресивних планів. Наша зовнішня політика спрямована на творче співробітництво з усіма країнами, які в цьому зацікавлені", - заявив Путін.

Він також підкреслив, що РФ завжди "підтримає союзників"

"Наш борг перед Росією - звертаюся зараз до російських військовослужбовців - наш борг перед країною і Батьківщиною в тому, щоб бути готовими відстояти суверенітет, безпеку і національні інтереси нашої країни. А якщо буде потрібно - і підтримати союзників", - додав він.

У мережі такі цинічні заяви російського президента викликали бурю емоцій.

"Путін бреше як дихає, створив загрозливі військові бази в Абхазії і Південній Осетії, базу підводних човнів у окупованому Криму, 4 роки веде агресивну війну на сході України. БУДЬ тричі проклятий ПУТІН !!!", "Він що, знущається? А Україна? АКрим? А Грузія? А ушрози з екрану всіх розбомбити і захопити?", "Вся агресія цих зажерливих гопників йде на жителів власної країни. Та й взагалі - не будеш-же бомбити Лондони та інші Америки, де твої дітки, дружини, коханки і накрадене баблішко відлежується", "В Сирії ви значить вбиваючи мирних жителів просто пропонуючи їм подружитися? Крим і Донбас просто "сильно полюбили"? Далеко втекти прийдеться, Коля, ох далеко", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, на якому президент РФ Володимир Путін і голова КНР Сі Цзиньпін їдять млинці з червоною і чорною ікрою і запивають їх горілкою.