RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Марихуана і гучний секс: з'явилися нові дані по тим, хто отруїв Скрипаля

Постояльці двозіркового готелю City Stay в Іст-Лондоні розповіли, що чули запах канабісу та гучні звуки з кімнати, де проживали Олександр Петров і Роман Боширов, підозрювані в отруєнні Скрипаля.

Про це пише видання The sun.

"Це був суботній вечір, тому він завжди був тихішим, ніж будній день. Я відчував запах марихуани з їхньої кімнати. Запах був біля дверей і в коридорі, це було безпомилково. Це було приблизно близько 7-ї вечора. Пізніше там була жінка. Я думаю, це була повія. Вони займалися сексом протягом довгого часу. Це була однзначно жінка. Я не думаю, що чоловіки займалися сексом один з одним", - розповів постоялець, який не захотів назватися з метою своєї безпеки.

Незабаром, як пише видання, розгнівані постояльці і персонал попросили росіян поводитися тихіше, але ті проігнорували прохання.

Один з постояльців також повідомив, що зустрічав Петрова в загальній вбиральні готелю.

"Я пішов у загальну ванну близько 11 години вечора і побачив одного з хлопців, я пізніше зрозумів, що це був Петров. Той, у якого немає бороди", - повідомив він, додавши, що не розмовляв з ним, але зауважив, що той був одягнений в сині джинси.

"Я на 100 відсотків упевнений, що це був Петров. І на тисячу відсотків упевнений, що вони були в цій кімнаті", - підкреслив свідок.

За його словами, росіян могли бачити і чути багато хто з гостей готелю, так як протягом протягом ночі постійно лунали стогони.

Як нагадує видання, місяць по тому в кімнаті знайшла зразки "Новачка" в кімнаті.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти знайшли ще один доказ роботи Олександра Петрова на Міноборони Росії.