RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Британії розробили "темний" план умиротворення Путіна

Військове командування Великої Британії готове залишити Москву без електроенергії в результаті здійснення організованою кібератаки в разі агресії з боку Росії.

Про це повідомляє The Sunday Times із посиланням на анонімне джерело в службах безпеки.

Як стверджує джерело, в умовах браку звичайних оборонних ресурсів Великої Британії, щоб протистояти агресії Кремля, чиновники британського уряду "поклялися активізувати наступальний кіберпотенціал, включаючи здатність вимикати світло в Кремлі".

Відзначається, що такий сценарій надасть Британії більше варіантів дій за умови, якщо РФ вирішить або "захопити маленькі острови, що належать Естонії, щоб перевірити відданість НАТО статуту", або "здійснить вторгнення в Лівію, щоб отримати контроль над нафтовими резервами і спровокувати новий міграційний криза в Європі", або "використає нерегулярні формування, щоб здійснити напад на британські війська або створити загрозу новим британським авіаносцям".

Як повідомляв "Апостроф", 6 жовтня в Латвії в день парламентських виборів хакери зламали соціальну мережу draugiem.lv: при спробі зайти в мережу звучить російський гімн, з'являються прапор РФ, фотографії з президентом Путіним і "зеленими чоловічками".