RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​До узбережжя США наближається ураган "Майкл": з'явилися моторошні відео стихії

Метеорологи повідомляють, що ураган "Майкл" посилився до шторму 2-ї категорії і рухається по небезпечній траєкторії до південно-східного штату Флорида.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Згідно з повідомленням, за даними Національного центру з ураганів, "Майкл" знаходиться приблизно в 635 км на південь від популярного курорту Панама-Сіті. Максимальна стабільна швидкість вітру складає 155 км/г.

Ураган вже викликав руйнування в Мексиці.

За прогнозами синоптиків, ураган може принести до 30 см дощових опадів в західні райони Куби, що може викликати небезпечні повені та грязьові зсуви.

Очікується, що "Майкл" досягне північно-західній частині Флориди в середу, а в четвер буде повільно рухатися по нижній половині південно-східній частині США. Національний центр з ураганів видав численні попередження про ураган, тропічному штормі і штормових хвилях для Флориди і сусідніх штатів Джорджія, Міссісіпі і Алабама.

Відомо також, що губернатор Флориди Рік Скотт оголосив надзвичайний стан в 35 округах і мобілізував сотні військовослужбовців Національної гвардії, щоб підготуватися до насувається урагану.

Як повідомляв "Апостроф", 29-30 вересня, на узбережжя Греції налетів ураган "Ксенофон": троє людей вважаються зниклими без вести.