RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

25 березня

Всі новини

​Бог на дроті: в мережі висміяли фото "глухих" батюшок глави РПЦ

У мережі бурхливо обговорюють фото, на яких патріарх Кирило приїхав до Мінська з дивною "свитою", що складається з безлічі охоронців.

Користувачі соцмереж не без сарказму коментують те, що трапилося.

"Ганітє єту шулупонь із сваєй страньі! Паслєдніі канвульсіі ФСБ Московського патріархату", "Лейтенант Безпалєвний на зв'язку)", "Тепер будут Білорусь рятувати?", "Зв'язок зі Всевишнім))", "антенка зі Всевишнім, без неї не ловить сигнал" , "чекаємо на перший православний екіпаж", - і т. д. пишуть коментатори.

Як відомо, білоруський православний священик-блогер Олександр Шрамко "мав необережність" сфотографувати Патріарха "не в той момент", після чого його заборонили в служінні.

Причина, озвучена священику, - розміщені їм напередодні фотографії рясного присутності охоронців Патріарха Кирила, коли той перебував у Мінську.

"Якраз саме за фото з охоронцями, це точно. А ось у що це формально наділять, буде відомо у вівторок", - написав священик у своєму акаунті в Facebook.

Офіційний документ про заборону буде надано 17 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар глави РПЦ Олександр Волков в ефірі телеканалу "Росія-1" на запитання ведучого відповів "Так точно!". У соцмережах відреагували на ситуацію, написавши: "Офіцерську виправку під рясою не сховати". Також багато хто відповів, що "чекістів колишніх не буває" і що Волкова "жорстко спалили".