RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​На росТВ влаштували істерику через бійню в Керчі, звинувативши Україну: опубліковано відео

На російському каналі "Росія 24" відповідальність за стрілянину в Керченському технікумі поклали на "українських диверсантів".

Про це написав у Facebook, опублікувавши відповідне відео, журналіст Денис Казанський.

"На каналі "Росія 24" сьогодні вдень в програмі "60 хвилин" спочатку обговорювали падіння українського винищувача, з таким задоволенням і зловтіхою, як ніби в Росії до цього не падали літаки і вертольоти один за іншим. Але ось приблизно на середині програми прийшло повідомлення про те, що в Керчі теракт, і почалося. Відповідальність тут же авансом поклали "українських диверсантів". Типу, подробиць поки немає, але ви ж пам'ятаєте, хто надсилав диверсантів, хто перекрив воду, хто претендує на Крим і т. д. Особливо старався, звичайно ж, "наш" Корнілов", - пише він.

Журналіст закцентував на ненависті і ворожості РосЗМІ щодо України і українців.

"Не чекаючи ніяких фактів, висновків, офіційної інформації провідні популярної програми на федеральному державному телеканалі показали на всю Росію 15-хвилинку ненависті, заздалегідь призначили ворогів - українців і з почуттям повного задоволення закінчили ефір. Так розпалюється ворожнеча, нагнітається істерика, створюється атмосфера ненависті, в якій у російських громадян зносить дах і вони йдуть вбивати людей - хто у власний коледж, хто в Луганськ. Це вже кого як заклинить", - написав Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", кількість загиблих під час стрілянини в керченському технікумі зросла до 20 осіб.