RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Екс-стриптизер і фанат Трампа: з'явилися фото і деталі біографії підозрюваного в розсилці бомб в США

Цезар Сайок, якого в США заарештували за підозрою в розсилці політикам вибухових пристроїв поштою, швидше за все, діяв з політичних мотивів і був прихильником президента Дональда Трампа.

Про це заявив генеральний прокурор США Джефф Сешнс, повідомляє DW.

Згідно з повідомленням, у ФБР поки не розкрили мотивів злочинця.

У міністерстві юстиції США повідомили, що виявити злочинця допомогли його ДНК і відбитки пальців на одному з пакетів. Після того, як його заарештували, слідчі вивчили нові підозрілі посилки, які, як вважається, пов'язані з його справою.

Згідно з інформацією ВВС, підозрюваний в минулому "підробляв" стриптизером і робив свої власні програми.

Як правило, Сайок виступав в рамках програми "Виїзний дівич-вечір", відрізнявся від інших колег по цеху і був кілька чадним, багато часу проводив у спортзалі, "як тупий качок". Його колишній роботодавець зазначив, що ніколи б не взяв його на повну ставку, тому що "Сайок бовтався то туди, то сюди, брався за різні справи і жив як кочівник", іноді підробляючи викидайлом в клубах, де виконували жіночий стриптиз.

Його останнє місце роботи - New River Pizza&Fresh Kitchen, де Сайок протягом декількох місяців розвозив піцу і звільнився в січні 2018 року.

За словами менеджера компанії Дебри Гурегян "він був з привітом, кращого слова і не підбереш, з ним явно щось було не так".

Він розвозив піцу на тому самому білому мінівені, обклеєному фотографіями Трампа і Пенса, а також карикатурами на демократів, і компанія New River Pizza неодноразово просила Сайок паркувати машину так, щоб її не було видно клієнтам. Гурегян, втім, охарактеризувала свого колишнього співробітника, як хорошого водія - "таких складно знайти". Його відносини з колегами, втім, не складалися: чоловік неодноразово писав і говорив речі расистського характеру. За її словами, він ненавидів геїв, афроамериканців і євреїв.

Як повідомляв "Апостроф", адміністрація президента США Дональда Трампа засудила відправку саморобних бомб американськими політиками і журналістам.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: Происшествия