RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Царь устал: россияне заговорили о странном поведении Путина

У російських медіа говорять про те, що президент РФ Володимир Путін виглядає втомленим і спустошеним від постійної брехні.

Про це розповіла з інтерв'ю "Радио Свобода" московський журналіст Галина Сидорова.

"Останнім часом все частіше помічаю у Володимира Путіна якийсь особливо порожній, відсутній погляд - на фото, на відео з заходів, де він виступає. Караул наче ще не втомився (той же генерал Віктор Золотов бодрячком), а ось цар, схоже , стомлений. Раніше можна було б сказати: "Підловили фотографи". Зараз фотографи, якщо і підловлюють Путіна, то на іншому - чергують, щоб не пропустити момент, коли у національного лідера на обличчі промайне подоба живої усмішки. Тільки ось посмішка все частіше схожа на гримасу, а не на захоплення радістю буття", - цитує видання журналістку.

За словами Сидорової, Путін спорожнів і "втомився від брехні".

"Може, тому, що часто бреше? І судячи з усього, бреше, не замислюючись, наскільки убогі підсунуті денщиками аргументи, що виставляють вождя нації зовсім вже в шаленому світі. Одна історія з туристами Петровим і Бошировим чого варта: за версією, оприлюдненою самим Путіним, - "нічого кримінального"; за фактами, здобутим журналістами, цілком на "особливо тяжкий" тягне - з отруєннями, викриттям і перевзуванням із горе-бізнесменів в Мишкіна і Чепігу, героїв Росії і її ГРУ", - розповідає журналістка.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі сміються над плутаниною президента РФ Володимира Путіна, який заявив, що Росія створить зброю, яке не має аналогів в світі, але раніше він говорив, що вона вже готова.