RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Зустріч Путіна і Трампа в Парижі потрапила на відео: в мережі сміються над главою Кремля

У мережі бурхливо обговорюють відео, на якому, спізнився на захід до 100-річчя закінчення Першої світової війни в Парижі президент РФ Володимир Путін, спеціально підійшов до президента США Дональду Трапму привітатися.

Відеоролик "з гордістю" виставив в Twitter пропагандист Кремля Дмитро Смирнов.

У мережі піднялася хвиля обговорень.

"Передав шифровку", "І все-віч з нього не зводять!", "Обидва засранці змусили знову всіх чекати. Вони чомусь думають, що запізнюючись підіймають свою значимість, а ефект виходить зворотній", "Холуй-коверний, метушливо бігаючий перед рудим клоуном", "підбіг, привітався і відбіг на шанобливе відстань ... че то не смішно вже "," до чергового пакета антиросійських санкцій залишилося 11-18 днів "," і все ж Еміль сильно любить Бріджит, затулив спиною від рукостискання з мерзенним чудовиськом російським правителем Сатрапом "," ну чо, нормально - Трамп його похло ал - не дарма приїхав) "," Або так. Трамп поплескав, наліпив жучка, ВВП відповів тим же. Але Трамп жучка струсив з пальто. Розвідники ", - пишуть не без сарказму коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Росії визнали крах пропаганди Кремля і додали, що Трамп, очевидно, уже не боїться Путіна.