RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​На росТВ відкрито визнали присутність на Донбасі спецслужб Путіна: відео

На федеральному каналі РФ "Росія-1" відкрито заявили про присутність російських спецслужб в ОРДЛО.

Про це написав у Twitter журналіст Денис Казанський.

"Ведучі федерального каналу Росія-1 вже відкрито визнають, що спецслужби РФ працюють на окупованій території, в ОРДЛО. Чим далі, тим більше визнають свою участь у війні. Скоро зовсім перестануть приховувати і міф про "громадянську війну" остаточно впаде", - написав журналіст.

На відео журналіст кілька разів повторив, що в Україні присутні російські спецслужби і уточнив, що це нібито для того, щоб війна не перекинулася на території "спокійної і благополучної країни під назвою Росія".

Під постом посипалися саркастичні коментарі.

"Спокійної і благополучної країни.... звучить як анекдот", "Ведучі федекальних каналів пособники окупантів і співучасники в злочинах кремля", "Вони поводяться як божевільні - другий день поспіль копіюють свою ж передачу один в один. Вчора було враження, що вони просто крутять запис позавчорашній передачі, але ні, це не запис. Їм зверху наказали роздувати істерію про замерзання України, ось вони і товчут воду в ступі", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", днями російський телеканал "Росія 24" показав інтерв'ю з "українським підполковником" Георгієм Абділлаевим про його підготовці диверсій в Криму в 2016 році.