RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Мережі розгнівало нацистське висловлювання про українців одіозного російського журналіста

Скандальний російський журналіст Олег Кашин в інтерв'ю одному з росЗМІ грубо і нешанобливо висловився про український народ.

У мережі піднялася хвиля розлючених коментарів.

"Ну, слухайте, ось я зараз в Англії. Звичайно, англійський народ великий і тому, що він дав світові і Шекспіра і Гаррі Поттера і тому що він завоював півсвіту і по всьому. Але є народ туркменський, теж, напевно, кльовий, але при цьому ми розуміємо різницю масштабів, різницю вкладів. Є світові культури, є локальні культури. Є, взагалі, спірні культури, як ті хлопці, які американського проповідника з луків днями вбили, якщо пам'ятаєте. Тобто нерозумно заперечувати, що не те, що деякі рівніші - що у одних внесок більший, в інших менший, третина - взагалі, українці, вибачте", - сказав журналіст.

Користувачі соцмереж миттєво відреагували на таке висловлювання Кашина.

"Коли незалежна медіа-профспілка, яку я тоді очолював, організувала акцію під російським посольством з вимогою розслідувати звіряче побиття російського журналіста Oleg Kashin. Це була акція професійної та людської солідарності. За покликом серця. Тепер я дуже шкодую про це. Бувають журналісти хороші, погані, продажні. А є смердюче лайно Кашин. Якщо йому тепер знову проломлять голову - у мене це не викличе ніякого співчуття", - написав у Facebook журналіст Юрій Луканов.

"Ось вона - справжня країна, яка перемогла нацизм. Що вже про Соловйова говорити, коли на Ехе таке йде в ефір", - написав у Twitter журналіст Денис Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", російський телеканал "Росія 24" показав інтерв'ю з "українським підполковником" Георгієм Абділлаевим про його підготовку диверсій в Криму в 2016 році.