RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Ніж в спину пірату Вові: в мережі жартують над скасуванням Трампом зустрічі з Путіним

У мережі сміються над скасуванням запланованої зустрічі президента США Дональда Трампа з главою РФ Володимиром Путіним через захоплення українських кораблів у Керченській протоці.

У соцмережах піднялася хвиля саркастичних коментарів.

"Для гопника настає Брісбен-2. Трамп скасував зустріч, "прославивши" гопника твітом на весь світ. Таке буває, коли стаєш повітряним і морським піратом. І міжнародним терористом. І військовим злочинцем. Приховують за маскою глави держави", - написав у Twitter выдомий російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Трамп елегантно опустив друга Володью, по*еривши надії на зустріч на G20, і-головне-сформулювавши причину: незаконні дії РФ в керченському протоці і відмова повернути українських моряків і кораблі. Очевидно, на підході нові санкції за презирство до міжнародного права і піратство", - зауважив російський економічний експерт Юрій Агапов в Twitter.

Нагадаємо, вранці 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили відверто агресивні дії проти кораблів Військово-морських сил ЗС України, які йшли до Маріуполя, протаранивши один з них.

Пізніше російські військові кораблі відкрили вогонь по українських суднах в Керченській протоці і захопили їх.

Як повідомляв "Апостроф", українських моряків, які були захоплені російськими військами в Керченській протоці, перевезли з Криму до столиці РФ, Москви.