RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії автобус з пасажирами влетів у фуру: фото і відео страшної ДТП

У Казані (Росія) пасажирський автобус врізався в фуру: з 9 постраждалих двох госпіталізовано з серйозними травмами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Попередньо встановлено, що водій автобуса НефАЗ маршруту №45 під час руху по дублерів Сибірського тракту з боку 40 років ВЛКСМ в сторону вулиці Малишева не забезпечив постійний контроль за рухом автобуса і допустив наїзд на що стояв на узбіччі вантажний автомобіль Volvo, - розповіли у відділенні пропаганди міської ГИБДД.

На відеокадрах видно, що автобус буквально в'їхав у вантажівку. Фуру і автобус із силою ледь розтягнули за допомогою аварійки.

Відомо, що в ДТП постраждало 9 осіб. Усі вони знаходяться в стані середнього ступеня тяжкості і госпіталізовані.

У відділенні пропаганди ДІБДР Єкатеринбурга розповіли, що в ДТП постраждали п'ятеро жінок, найстаршій з яких 61 рік, а наймолодшій - 21 рік, шість чоловіків у віці від 18 до 61 року і дівчинка-підліток 16 років. У дівчинки, за попереднім діагнозом, забій м'яких тканин хребта.

На місці працювали швидкі і співробітники ГИБДД. Свердловські слідчі почали дослідчу перевірку.

"З урахуванням того, що потерпілими є пасажири даного маршрутного автобуса, який в момент події надавав послугу з перевезення, слідчі органи СК Росії по Свердловській області організували проведення дослідчої перевірки на предмет можливого протиправного діяння, передбаченого ст. 238 КК РФ (надання послуг, що не що відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів)", - розповіли в обласному СК.

Повідомляється також, що фура була не завантажена, тому її відкинуло до узбіччя і розвернуло. Якби у причепі було 20 тонн вантажу, наслідки могли б бути ще сумнішими.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада в Росії, на трасі Челябінськ - Єкатеринбург, у фури від'єднався причіп і вилетів на зустрічну смугу: загинули п'ятеро людей.