RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

​Путін в нічній сорочці і Медведєв в ліфчику: в мережі показали фото картини, вилученої у художника в Пітері

Пітерський художник Костянтин Алтунин показав в музеї культурної столиці РФ картину під назвою "Правителі", на якій зображені російський президент Володимир Путін і прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв в жіночій спідній білизні.

Про це написав у Facebook відомий російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Поліція вилучила з пітерського музею картину художника Костянтина Алтунина "Правителі", на якій зображені Володимир Путін і Дмитро Медведєв в жіночій спідній білизні. Ці дібілоіди бояться будь-якої критики на свою адресу. Ось і картину навіть злякалися. Просто гумор. Просто мистецтво. Свобода самовираження і іронія. А вони не розуміють. Вони тупі радянські чекісти. Вони вміють тільки забороняти, садити і вбивати. Будь-яку критику чи іронію вони сприймають, як загрозу тоталітарного суспільства, яке вони створили...", - написав він.

Під постом посипалися забавні коментарі.

"Вони кримінальники. Для них ототожнення з жінкою - значить опускання. Згадайте віршики, вибиті на могилі справжнього духовного наставника чмошнікі Вови Путіна, Льоні спортсмена. Ото ж бо й воно", "Діма, як ти пострункішала за останні дні! - І не говори, Вова! Санкції мені явно йдуть на користь! Може ще що-небудь захопимо? - Для тебе все що завгодно, мила!", "Хай ще подякують, що зобразили їх з витонченими фігурами!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", шоу Saturday Night Live показало ролик-пародію, в якому пожартували над зустріччю президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним в Аргентині.