RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Ти собака: дружина бойовика з Донбасу розлютила мережу знущаннями над дитиною

У мережі показали страшне відео з маленькою дитиною-інвалідом із Росії, над яким знущається власна мати.

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ.

За розповідями знайомих жінки, 27-річна москвичка Олеся часто знущається над маленьким сином, виставляючи відео в мережу.

Повідомляється, що жінка вийшла заміж за терориста з Донбасу, народивши йому дітей один за іншим. У молодшого через родову травму паралізувало ручку, але замість того, щоб зайнятися реабілітацією малюка, його батьки підсіли на чарку.

За розповідями очевидцем, жінка постійно виставляла в мережу відео з хворою дитиною, нібито просячи гроші на лікування, а потім пропивала їх.

Подаровані памперси і одяг вона також продавала. З хворою дитиною "мати" поводилася, як з твариною. Малюк цілодобово сидів в манежі без їжі і догляду, поки та гуляла зі старшим. Незабаром свою зневагу до Матвія вона почала показувати публіці, в Instagram з'являлися все більш жахливі речі. Спочатку дитина в синцях, а потім і зовсім відео, на якому жінка принижує малюка.

"У дитячий будинок поїдеш в понеділок, ти тварина, собака, ти не людина, собака! Гівно жереш, падло, не нажерешься ніяк, ско*ина!", - з такими словами "мати" зверталася до маленького хворого сина.

Знайомі з ситуацією жителі Кузьминок вже давно б'ють на сполох, всі вони впевнені, що Олеся психічно нездорова і потребує лікування.

У СУ СК по Москві призначена перевірка за фактом публікації відео.

Як повідомляв "Апостроф", 7 січня в одному з садових товариств в Придніпровську чоловік з невідомих причин вбив свого 8-річного сина, після чого повісився.