RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Прожували й виплюнули: журналістка, яка зрадила Україну, висловилася про депортацію з Росії

Скандальна львівська пропагандистка Олена Бойко, яку, незважаючи на всі її "старання" на РосТВ, видворили з Росії, заявила, що її викинули, як використану ганчірку.

Про це вона розповіла по телефону журналісту PolitRussia.

За її словами, СБУ плідно співпрацює з силовими структурами Росії на досить високому рівні, якы можуть давати такі вказівки.

"Хотілося б, щоб і Путін, і Лавров придивилися до своїх співробітників, тому що я розумію, що це не на рівні рядових співробітників", - заявила Бойко.

За її словами, її видворення - величезний удар по іміджу Росії.

"Тому що фраза "Росія своїх не пускає", немає вона їх не кидає, вона їх просто випльовує. Прожовувати і випльовує в руки СБУ", - думає пропагандистка.

Крім того, журналістка порадила українцям, які "ховаються" в Росії, бігти звідти.

"Скажімо так, оскільки ці люди ще менш захищені, ніж я. За мене встали і друзі-журналісти, і політики і депутати Держдуми і омбудсмен. І при всьому при тому, мене викинули, як брудну використану ганчірку. Я б радили усім цим людям , якомога швидше тікати з Росії. тому, що на жаль президент говорить одне, а люди, яким він доручив виконувати свої ось ці завдання, вони не просто їх не виконують, вони їх саботують, вони їх перекручують, вони знищують імідж Росії. Тому я раджу всім розбігатися звідти, поки не пізно ", - сказала Бо ко.

Як повідомляв "Апостроф", одіозну прихильницю Кремля зі Львова Олену Бойко, яка виступала на російських пропагандистських ток-шоу з підтримкою терористів ЛДНР і критикою української влади, видворили з РФ.