RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​У Росії вантажник скоїв пограбування століття: опубліковано відео

Чоловік крав продуктові візки, а після здавав їх на металобрухт. Загальна сума накраденого склала 855 тис. російських рублів.

Про це повідомляє ТАСС.

"Співробітники карного розшуку Москви затримали 22-річного жителя столиці за підозрою у скоєнні крадіжки майна одного з супермаркетів столиці", - повідомили правоохоронці.

Відомо, що в поліцію про крадіжку повідомив працівник відділу безпеки одного з супермаркетів столиці. За словами заявника, невідомі особи викрали з території магазину близько 235 візків для перевезення продуктів загальною вартістю понад 855 тис. рублів. Незабаром одного з підозрюваних було затримано.

"Чоловік працював у супермаркеті вантажником і мав вільний доступ до складських приміщень, де знаходилися візки. Спільно з невстановленими співучасниками на автомобілі "Газель" вони перевозили викрадене майно для подальшої здачі в пункт прийому металобрухту. Отриманими коштами зловмисники розпоряджалися на власний розсуд", - йдеться у повідомленні.

Порушено кримінальну справу за ст. 158 КК РФ (крадіжка). Ведеться розшук інших зловмисників.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві власники кав'ярні поскаржилися на свого бариста, який вкрав кавомолку, гроші з каси і 40 літрів молока.