RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Топ-чиновник з Росії розізлив мережу жорстоким вбивством: фото

Чиновник з Прикам'я (Перм) Василь Утробін і колишній топ-менеджер пермської енергетичної компанії Микола Ілюшин під час полювання розстріляли сплячого ведмедя в барлозі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

В рамках дослідчої перевірки встановлюються обставини передбачуваної незаконного полювання.

За даними видання "Місцевий час", глава Юксеевского сільського поселення Кочевському району Василь Утробіна і колишній топ-менеджер пермського філії ВАТ "МРСК Уралу" Микола Ілюшин імовірно розстріляли сплячого в барлозі ведмедя, і, крім цього, вбили чотирьох рисей.

На опублікованих виданням фотографіях вони позують з видобутком, на відстріл якої права не мали - вбивство сплячого ведмедя заборонено законодавством РФ. При цьому, на одному з фотознімків мисливці позують з трофеєм саме біля барлогу. На відстріл рисей, за даними ЗМІ, мисливці не мали ліцензій.

Повідомляється, що відстріл тварин проходив на території охотохозяйства "Кедр" і "РЕСОМ", які, за деякими даними, підконтрольні Утробіна. Відомо, що фотографії було зроблено на двох різних полюваннях - минулої зими і цієї, але обидва рази в 2018 році.

У мережі піднялася хвиля розлючених коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі активно обговорюють новину про те, що біля с. Нерушай в Одеській області мисливці-браконьєри вбили червонокнижного сокола-балобана.