RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Миру не буде! На Кремль ТБ з криками зчепилися через бандерівців, відео

На росТБ відбулася жорстка перепалка між кремлівським пропагандистом, політологом Миколою Платошкіним і українським громадським діячем Вадимом Трюханом.

Конфлікт виник під час ефіру пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Початком конфлікту стали обурення Трюхана з приводу того, що росіяни постійно дозволяють собі ображати українців в ефірах. Платошкін навіть не став спростовувати цей факт і вибухнув брудними лайками в бік України.

"Бандерівці - мразь, сволота і покидьки! Так було і буде! Ніякого миру з вами не буде! З бандерівцями не буде миру! Доб'ємо вашу наволоч!", - вигукнув він.

Скандальна ведуча Ольга Скабеева ще більше погіршила ситуацію.

"Якщо хтось дуже серйозно хворий, це треба діагностувати і лікувати? Ось ви хворі, Україна хвора своєю страшною владою! І ми можемо собі дозволити наводити порядок на території держави, яка отруює нам життя останні п'ять років!", - заявила вона.

Після цього Платошкін продовжив ображати українців, називаючи їх "негідниками, покидьками і нацистськими холуями", і Трюхан почав вимагати, щоб він замовк.

"А чого мені мовчати, ви тут не командуйте, бандерівець! Трюхан, їдьте з нашої агресивної країни! Знайдіть мужність! Чи не отруюйте повітря! Селянський бандерівський хор! У мене прохання - заткнути бандерівську сволоту! Нехай він образиться і піде. Підіть звідси!" , - огризнувся пропагандист.

За матеріалами "Обозревателя".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ефірі російського телебачення відзначилися черговою скандальною заявою на адресу України, запропонувавши розбомбити Адміністрацію президента країни.