RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

​Планує щось страшне: стало відомо про підступні плани Путіна по Україні

Президент Росії Володимир Путін виношує нові плани щодо агресії проти України, а також країн Балтії. Що зараз на розумі у Путіна невідомо, але однозначно - це щось страшне.

Про це "Апострофу" розповів американський військовий діяч, капітан 1-го рангу ВМС США, екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Як Росія ще може дестабілізувати ситуацію в Україні? Вона буде намагатися це робити не тільки в Україні. Нещодавно я був на з'їзді в одній з країн Балтії. У них теж дуже велика п'ята колона, і вони дуже уважно стежать за тим, що відбувається в Україна", - повідомив експерт.

За його словами, Путін нічого не робить спонтанно, у нього заздалегідь все сплановано.

"У Кремля є багато варіантів, щоб спробувати дестабілізувати ситуацію в країнах Балтії: це протести на грунті дискримінації російськомовних або інших питань, точкові теракти і так далі. Путін не діє ситуативно на відміну від Трампа - він кагебешник і стратег. У нього можуть змінюватися або коригуватися плани, але вони завжди є. Наприклад, коли вони говорили, що увійшли до Грузії спонтанно - це була брехня. Вони увійшли з колонами, з опорними пунктами - це спонтанно не зробиш. Точно так із Кримом і Донбасом - такі речі спонтанно не робляться. А ось цивільний літак вони збили спонтанно.

Складно зараз уявити, які плани виношує Путін і що у нього відбувається в голові, але, однозначно, щось страшне. Від людини, яка при владі так довго і з такими повноваженнями, можна очікувати всього", - переконаний американський військовий.

Крім того, як він вважає, Путін не відпустить Донбас будь-якою ціною.

"Донбас, швидше за все, так і залишиться на якийсь час кривавою раною, як Придністров'я і Абхазія, яку Путін буде використовувати. От не подобається йому щось і починається фаза загострення на Сході України. Мета його зрозуміла - не даси від себе далеко України, тобто в НАТО і ЄС - а ось методи змінюються в залежності від ситуації", - підсумував він.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Якщо Путіну не поставлять шах або мат, він піде в наступ - американський офіцер.