RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​На Землю чекає льодовиковий період: озвучено нова дата кінця світу

Деякі вчені стверджують, що 8 березня прибульці з планети Нібіру заморозять Землю.

Про це повідомляє "Діалог.UA".

Раніше експерти розповіли, що до Землі наближається невідома планета.

Отримавши цю звістку, конспірологи за допомогою електронних телескопів і спектрального аналізу вирахували розміри і склад невпізнаного об'єкта. Виходячи з отриманих даних, вчені прийшли до висновку, що виявлене небесне тіло в тисячі разів більше Землі, і ця невідома планета цілком придатна для життя. Вчені переконані, що це та сама Нібіру, яка вже 8 березня впритул підійде до Землі.

Як стверджують уфологи, наша планета буде захоплена ануннаками без найменших воєн і руйнувань. Експерти кажуть, що планета-вбивця підлетить до Марса, встане на його орбіту і почне притягувати до себе Землю, віддаляючи її від зігріваючого Сонця і руйнуючи магнітні полюси, які утримують земну атмосферу.

Через кілька годин після такого тяжіння наша планета катастрофічними темпами почне втрачати своє тепло. Земля буде швидко охолоджуватися, температура перед кінцем світу досягне позначки -273ºС. В альтернативному науковому світі точаться палкі розмови про наближення апокаліпсису.

За словами джерел, лідери багатьох країн вже знають про загрозу, тому спішно готують бункери для порятунку.

"Їм це допоможе всього на кілька днів. Але потім земна кора промерзне на десятки кілометрів, і бункери тоді еліту вже не врятують", - попереджають вчені, нагадуючи, що 8 березня Нібіру має намір влаштувати на нашій планеті справжнісінький кліматичний апокаліпсис. Однак вчені здаватися не збираються.

Як зізналися джерела, фахівці вже послали гуманоидам жоден сигнал, намагаючись таким чином прийти до компромісу з Нібіру. "Можливо, Землю і мине сумна доля", - розповідають конспірології. Вони додають, що про результати стане відомо наступного тижня.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі неодноразово поширювалися поширювалися чутки з приводу кінця світу через зіткнення з Нібіру.