RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Уфологи напророкували новий кінець світу: він трапиться ще до Нового року

Конспірологи передбачили новий кінець світу: він нібито настане 16 грудня.

Про це повідомляє Utro.ru.

Чисельні передбачення уфологів про загибель Землі при катастрофі планети Нібіру не збувались нескінченну кількість разів. Фахівці з паранормальних явищ попереджали, що Планета Х зітре людство з лиця землі в серпні, але жителі планети пережили цей "апокаліпсис".

Деякі уфологи стверджують, що Нібіру вже перетнула кордон Сонячної системи, а через два тижні вона зіткнеться з Марсом (або з Юпітером), і залишки від вибуху Червоної планети штовхнуть Землю на нову орбіту.

У свою чергу, вчені з NASA вважають, що ніякої Нібіру не існує, і вся паніка з цього приводу - просто дурість. Підтримав колег і викладач російського Пермського держуніверситету Кирило Ціберкін. За словами вченого, легенди про Нібіру виникли у стародавніх шумерів, але астрофізики не знайшли в Галактиці це таємниче небесне тіло, говорити ж про його існування в Сонячній системі і зовсім безглуздо.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні вчені пророкували людству нову смерть: виною всьому знову називають таємничу планету Нібіру, яка спровокує небувалі магнітні бурі на Сонці.

Крім цього, вчені передбачали кінець світу 16 серпня 2018 року.