RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Навколо "Євробачення" в Ізраїлі розкрився великий скандал через продаж квитків

В Ізраїлі призупинили продаж квитків на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" через скандал зі спекуляцією.

Про це повідомляє newsru.co.il.

Так, корпорація "Кан" віддала розпорядження керівництву каси "Леан" тимчасово призупинити продаж квитків на конкурс "Євробачення 2019".

Згідно підозрами контролерів, призначених корпорацією, сотні квитків на хороші місця на суму в сотні тисяч шекелів були виставлені на продаж для широкої публіки, а продавалися видатним представникам ЗМІ, спорту і культури.

Раніше міністр внутрішньої безпеки Гілад Ердал віддав розпорядження поліції припинити спекуляцію квитками на конкурс "Євробачення 2019".

Розпорядження надійшло після скарги керівництва каси "Леан", яка заявила про централізоване придбання квитків, що продаються потім за ціною, в два з половиною рази перевищує початкову.

Як повідомляє видання, в цілому в Тель-Авівському виставковому центрі EXPO відбудуться дев'ять заходів: шість репетицій, два півфінали і фінал конкурсу. На кожен захід будуть продаватися близько 5 тисяч квитків, з яких близько 1,5 тисячі дістануться іноземцям.

Вартість квитків на фінал - від 1.150 шекелів за місце в залі і 1.350 шекелів за місце в перших рядах до 1.500 шекелів за стояче місце біля сцени і 1.700 шекелів за кращі місця. Місця в VIP-зоні з їжею, питвом і доступом до членів делегацій - 2.000 шекелів.

Ціни на квитки на півфінали - від 750 шекелів до 1.250 шекелів, ціни на репетиції - від 350 до 500 шекелів. 500 квитків на генеральну репетицію перед фіналом будуть роздані солдатам ЦАХАЛу.

Як повідомляв "Апостроф", український артист Олег Винник розповів, як він хотів поїхати представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".