RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Стало відомо про крах закоханого в Путіна українського танцюриста

Танцюрист балету Сергій Полунін, відомий своїми кандальниими заявами і прихильністю до російського президента Володимира Путіна втратив роботу, спонсорів і прихильність російської влади.

Про це пише The Guardian, яка взяла інтерв'ю у танцюриста.

"Поганий хлопчик балету втратив практично все - акторську і модельну роботу, виступи на Ted, спонсорів", - пише видання.

У січні 2019 року Паризька опера відмовилася від співпраці з Полуніним через його гомофобські, сексистські та спрямовані проти людей з надмірною вагою висловлювань.

Guardian отримала пропозицію від його менеджера про інтерв'ю, в якому Полунін хотів пояснити свою позицію.

Він заявив, що завжди хотів займати нейтральну позицію, об'єднати всі сторони і "навчити світ любити", а пост про Путіна, від якого нібито виходить світло, написав після прогулянки в пустелі Катару в якості "маніфесту любові". Полунін говорить, що був здивований негативною реакцією своїх підписників.

Після публікації татуювання із зображенням Путіна на грудях Полуніну заборонили в'їзд в Україну.

"Напевно він отримав якусь підтримку від Росії", - припускає автор інтерв'ю. "Ну, немає. Російська адміністрація сказала мені перестати забруднювати їх медіа-простір", - відповів Полунін.

Як повідомляв "Апостроф", всесвітньо відомий український танцівник Сергій Полунін підірвав мережу своєї скандальної публікацією в Instagram про президента Росії Володимира Путіна, в якому він заявив, що буде його захищати "своєю енергією і любов'ю".

Раніше повідомлялося, що відомий український танцюрист Сергій Полунін отримав російське громадянство.

Також повідомлялося, що Всесвітньо відомий український танцюрист Сергій Полунін, знову відзначився своєю любов'ю до російського президента Володимира Путіна.