RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Єгипті держслужбовця засудили до смертної кари за вбивство українки

Кримінальний суд провінції Червоне море засудив єгиптянина до смертної кари за звинуваченням у вбивстві громадянки України з метою крадіжки.

Про це повідомляє Egypt Independent.

Рішення суду направлено на затвердження верховному муфтію Єгипту, який, згідно з судовою практикою, зобов'язаний візувати всі винесені судом смертні вироки. Остаточний вердикт оголосять 4 травня, йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 21 лютого у місті Хургада було вбито 29-річну громадянку України Марину Адіклану, яка проживала на території Єгипту в цивільному шлюбі з громадянином цієї країни.

Жінка працювала в готелі "Хургада" у якості співробітника по роботі з гостями. Вона була вбита державним службовцем на ім'я Амр Р. в її будинку на вулиці Шератон в Хургаді, зазначає видання.

Поліцейські встановили, що вбивця увійшов до квартири жертви, щоб пограбувати. Він спробував напасти на українку, але вона відбивалася. Потім нападник кілька разів ударив її ножем, перед тим, як втекти.

На тілі злочинця після його арешту було виявлено травми та подряпини, які завдала жертва під час опору. Також, як додали в поліції, в пральні було знайдено його одяг, заплямований кров'ю.

Тіло вбитої жінки виявив її цивільний чоловік, коли повернувся додому з роботи.

Як повідомляв "Апостроф", 33-річний Альфонсо, якого підозрюють у жорстокому вбивстві українки Ярослави в Мексиці може уже скоро опинитися на волі через свої політичні зв'язки.