RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Росії зі стріляниною ліквідували терористів ІГІЛ: нові фото і відео

13 квітня в Тюмені завершено операцію по припиненню можливих терористичних актів.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб в Тюменській області.

"З 6:23 в межах вулиць Новоселів, Магнітогорській, Локомотивній, Федерації Калінінського адміністративного округу міста Тюмені Тюменської області правовий режим контртерористичної операції скасовано", - повідомляють в прес-службі відомства.

З цього моменту також знімаються спеціальні заходи та часові обмеження, введені напередодні.

Повідомляється, що проведення подальших заходів по припиненню можливих терористичних актів буде здійснюватися в рамках діяльності антитерористичної комісії Тюменської області.

Напередодні в місті ввели режим контртерористичної операції. В районі Маяка відключили електрику і вуличне освітлення, а жителів приватного сектора евакуювали в пункт тимчасового розміщення, який розгорнули в приміщенні гімназії № 34. Пізніше з'явилася інформація, що в одному з будинків приватного сектора можуть перебувати прихильники ІДІЛ (організація заборонена на території РФ), планували теракт.

Місцеві жителі розповіли про стрілянину і вибухи, які чули неподалік. Незабаром загорівся приватний будинок. При розборі завалів в згорілому будинку були знайдені тіла двох чоловіків.

Стало відомо, що будинок на Амурській, який штурмували спецслужби, п'ять днів тому був виставлений на продаж якимсь Тимуром Мамедовим.

Як повідомляв "Апостроф", в Сирії взяли в полон шістьох бойовиків "Ісламського держави", один з яких виявився росіянином.