RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Катастрофа біля українського кордону: що відомо про загиблого співробітника Міноборони Білорусі

Співробітника Міноборони Білорусі Дмитра Костикова, тіло якого було знайдено на українсько-румунському кордоні після краху вертольота Ка-26, було помічено 5 березня у поїзді Мінськ-Львів.

Відповідна інформація була розміщена на сторінці пошуково-рятувального загону "Ангел" 30 березня, разом з оголошенням про зникнення чоловіка.

З тих пір про нього нічого не було відомо. В оголошенні були вказані його зовнішні прикмети.

Видання adevarul.ro повідомляє, що Дмитро Костиков був одружений, і поки не ясно, що він шукав в Румунії, так як у реєстратора не було ніяких ознак. Щоб дістатися до Румунії, чоловік не надав план польоту, який підтверджує припущення, що переліт був підпільним, і що пілот порушив повітряний простір Румунії.

Згідно з інформацією про місце роботи в Білорусі, пілот працював в приватній авіаційної компанії, але пропонував свої послуги і армії, що спеціалізується на оборонних і охоронно-рятувальних структурах.

Зниклий за професією був пілотом. Така інформація випливає з його резюме на спеціалізованому сайті. Також в резюме повідомляється, що Дмитро служив заступником командира вертолітного загону.

На сторінці чоловіки в соціальних мережах є багато фотографій його авіаційної життя, в тому числі і знімок Ка-26.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Улан-Уде (Росія) при зльоті впав вертоліт, загинуло четверо осіб.