RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Мать-кукушка бросила ребенка в ТЦ Москвы: РосСМИ нашли украинский след

В одному з ТЦ столиці Росії жінка залишила свою дитину, відмовившись забирати її з ігрової кімнати.

Про це повідомляєLIFE SHOT.

Черговий випадок з "матусею-зозулею" стався у великому московському торговому центрі на вулиці Лобненського в неділю, 26 травня. Молода жінка рано вранці привела шестирічного сина в ігрову кімнату і оплатила годину його перебування.

Ось тільки ні через годину, ні через дві за дитиною вона не прийшла. В обід вихователі нагодували хлопчиська бутербродами, а коли зовсім зневірилися дочекатися маму, подзвонили їй на мобільний телефон. Свій номер жінка залишила в договорі, який підписала, перш ніж передати дитину в ігрову кімнату. Розмова з матусею відразу не задалася.

По телефону вона заявила, що не збирається забирати дитину, заявивши, що він їй набрид.

Приголомшені вихователі відразу зателефонували в поліцію. Хлопчика відвезли до найближчого відділку. Знайти маму за номером мобільного телефону особливих труднощів не склало.

За інформацією "Комсомольської правди", зараз жінка затримана на 72 години. Вона дає пояснення слідчим. Тим часом хлопчик госпіталізований в одну з дитячих лікарень. Його подальшу долю вирішать органи опіки.

Повідомляється, що горе-мати працює в сфері інтим-послуг. На сторінці Вікторії в соцмережах зазначено, що жінка народилася в Харкові. А в Москву перебралася близько року тому.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові горе-мати викинула немовля на кладовищі.