RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​У Лондоні після нарковечірки знайдений мертвим принц ОАЕ

У Лондоні (Великобританія) при незрозумілих обставинах помер принц ОАЕ Халід аль Касімі.

Про це повідомляє CNN.

39-річного модельєра, який є сином правителя емірату Шарджа, ОАЕ, знайшли мертвим у його будинку в столиці Англії.

Британська влада назвали обставини його смерті незрозумілими. Судово-медична експертиза не змогла встановити причину смерті принца ОАЕ.

За даними видання The Sun, тіло принца виявили на підлозі ванної кімнати в одному з лондонських готелів. Як повідомляє джерело видання, шейх Халід помер під час вечірки, гості якої вживали заборонені речовини. Паралельно з поліцейським розслідуванням адміністрація готелю почала власне розгляд, тому персоналу було наказано не поширювати інформацію про подію.

У середу, 3 липня, в ОАЕ відбувся похорон шейха Халіда аль Касімі. В еміраті оголосили триденну жалобу.

Відзначають, що Касімі був останнім живим сином правителя Шарджі Султана III бін Мухаммад аль-Касімі. Раніше, у 1999 році, він втратив старшого сина Мухаммада, який помер у віці 24 років від передозування героїну в Великобританії.

Халід аль Касімі переїхав до Лондона у віці дев'яти років. Принц ОАЕ здобув освіту в школі Тонбридж і Центральному коледжі мистецтва та дизайну імені Святого Мартіна в Лондоні. У 2018 році він запустив власний бренд одягу Qasimi.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Саудівській Аравії затримали 11 принців і 4 міністрів з нинішнього складу Кабінету міністрів.